Vi hjälper dig hitta ditt studentboende, studentlägenhet eller studentrum. Välkommen att ta del av våra resurser och se vad vi kan göra för dig.

Studentboende i Eskilstuna

Studenter på Mälardalens Högskola behöver inte oroa sig för boendet. Eskilstuna kommun och Västerås stad garanterar att alla studenter som flyttar till någon av orterna får en bostad. Du får kanske inte drömlägenheten mitt i stan på en gång, men du slipper att övernatta i en gymnastiksal. När du bor i studentlägenhet betalar du oftast bara 10-månaders hyra då sommarmånaderna är fria. Bostad söker du genom att kontakta något av bostadsbolagen på länkarna nedan. Uppge att du ska studera på Mälardalens högskola så kommer de att hjälpa dig vidare till en bostad. Boendegarantin gäller den ort där din utbildning ges. Det vill säga, om en utbildning ges i Eskilstuna gäller boendegarantin för Eskilstuna men inte för Västerås.

Eskilstuna Kommunfastigheter AB

Kommunfastighet erbjuder centrumnära lägenheter, radhus, bostäder på landet och studentbostäder. Totalt förfogar de över knappt 6000 lägenheter.
www.kfast.se

D. Carnegie & Co

D. Carnegie & Co har lägenheter och erbjudanden som särskilt riktar sig till studenter. Allt ifrån korridorboende till traditionella hyreslägenheter. Samtliga bostadsområden ligger på gång- eller cykelavstånd till högskolan, t ex Drottninggatan 13, ett stenkast från högskolan, studentrum m tillgång till gemensamt kök, hyran inkl hushållsel, betalningsfritt i juni och juli. D. Carnegie & Co förvaltar för närvarande drygt 12 200 bostadslägenheter.
www.graflunds.se

HSB Södermanland

HSB Södermanland har kontor i Katrineholm, Strängnäs och Eskilstuna. Föreningen äger och förvaltar hyreslägenheter, äldreboenden, gruppbostäder och studentlägenheter
www.hsb.se

Fastighets AB L E Lundberg

Fastighets AB L E Lundberg är en av de stora privata fastighetsägarna i Sverige. Fastighetsbeståndet består till största delen av centralt belägna bostäder.
www.lundbergs.se

EkoFast AB

EkoFast är ett fastighetsbolag som hyr ut lägenheter i Eskilstuna.
www.ekofast.se

Fixtura AB

Fixtura fastigheter AB förvaltar bostäder och lokaler inom Eskilstuna kommun.
www.fixtura.se

Snabba länkar till Eskilstuna

På Alltomeskilstuna.se hittar du länkar till restauranger, aktiviteter och kommunikationer.
www.alltomeskilstuna.se