Vi hjälper dig hitta ditt studentboende, studentlägenhet eller studentrum. Välkommen att ta del av våra resurser och se vad vi kan göra för dig.

Studentboende i Halmstad

I Halmstad finns det flera boendealternativ, de flesta på bekvämt avstånd från både campus och centrum. Det är inte svårare att få bostad än på andra orter, men det gäller att du själv är aktiv och ute i god tid.

HFAB Halmstads Fastighets AB

Det kommunala bostadsbolaget Halmstad Fastighets AB förmedlar flertalet av Halmstads lägenheter. HFAB erbjuder studentbostäder nära högskolan i Halmstad.
www.hfab.se

Strandparken

Strandparken erbjuder boende i antingen lägenhet/småstuga eller korridor/storstuga. Som student kan du bo på Strandparken under höst- och vårterminen. Många internationella studenter väljer att bo här. Närheten till andra studenter gör att det lätt bildas en trivsam gemenskap på området. Dessutom är det placerat endast cirka tio minuters cykelväg från såväl högskolan som centralstationen.
www.strandparken.com

Stugcentralen

Ett alternativ till lägenhet kan vara att hyra en stuga hos Stugcentralen. Då har du havet alldeles intill knuten och Högskolan inom gångavstånd.
www.stugcentralen.se